5 грудня 2021 09:48
3

Андрій ВОРОБЕЙ: "Шахтар" у матчі зі "Львовом" хотів поліпшити різницю забитих-пропущених м'ячів"

Екс-форвард донецького "Шахтаря" і збірної України Андрій Воробей в ексклюзивному інтерв'ю meta-ratings.com.ua висловився про перемогу "гірників" над "Львовом" в матчі УПЛ (6:1), а також поділився очікуваннями від поєдинку Ліги чемпіонів "Шахтар" - "Шериф".


"Зустрілися дві різні команди, які знаходяться на різних полюсах. Такі команди, як "Львів" і "Рух" грають з "Шахтарем" суто від оборони. Такі команди ставлять з "гірниками" подвійний або потрійний автобус.


Що не вийшло у "Шахтаря" в першому таймі? Як мені здалося, "гірники" повільно починали атаки. До того часу, коли центральні захисники віддавали м'яч в зону півзахисту, команда-суперник глибоко сідала і, скажімо так, пішки перебудовувалася. У першому таймі гравці "Шахтаря" дуже повільно розігрували м'яч, дуже повільно думали, було багато непотрібних торкань. А суперник встигав перебудуватися. Як і буває в таких іграх, забиває команда, яка набагато слабкіше. Але потрібно віддати належне. Перед перервою Мудрик включився і заробив пенальті, який реалізував тітці. Цей гол був найважливішим у грі. Він вплинув на хід зустрічі. Йти в роздягальню з рахунком 0:1 і 1:1 - це різні речі.


На другу половину зустрічі "Шахтар" вийшов іншим, трохи швидше заграв. Вже включилися фланги і проходили атаки. У підсумку "Шахтар" забив другий м'яч, і суперник посипався. Після другого пропущеного голу "Львів" перестав грати. Але кинулося в очі те, що "Шахтар" хотів виграти з великим рахунком, намагаючись забити побільше м'ячів. У підсумку "гірники" перемогли з рахунком 6:1. Команда хотіла поліпшити різницю забитих-пропущених.


Чи хороша це репетиція перед "Шерифом"? Цей матч аж ніяк не показник. У цьому матчі був футбол у виконанні однієї команди. Важко аналізувати, до "Шерифа" "гірники" готові чи ні. У моральному плані так, "Шахтар" забив багато м'ячів і у команди настрій піднесений. Але з "Шерифом" буде зовсім інший матч і напруження. Це буде Ліга чемпіонів. І, звичайно, команда тримає в розумі першу гру в Тирасполі.


Що чекаю від матчу "Шахтар" - "Шериф"? Я сподіваюся, що не буде такого сценарію, який був у першому поєдинку. І сподіваюся, що не буде того, що було в матчі зі "Львовом" в першому таймі. "Шахтарю" треба буде швидше приймати рішення. Потрібно, щоб м'яч швидше рухався, і щоб "Шахтар" знаходив вільні зони і розкривав їх. Природно, без боротьби не буде результату. Потрібно буде вигравати єдиноборства і швидше рухатися", - сказав Воробей.

zlat,ваша версия прокатит только у единственной команды в ЧУ,это кротовня.Только им можно договориться с судьёй и получить выигрыш не выходя на поле.Более того,Катька сказала,что с полем нет ничего страшного и нужно играть.А перебить 11-ти метровый,когда нет на то причин?Тоже нужно было договариваться с этой выдрой?Там всё уже было договорено и проплачено ахметкой,а продажные шкуры-судьи отрабатывают свои взятки.Опять же заставили играть на ледовом поле,с расчётом,что защищаться легче,чем атаковать и создавать моменты,скользя,падая и получая травмы.Ещё повезло,что никто не получил травмы.Сейчас всё заточено под завоевание чемпионства кротами.Все же видят,что иржавые изрядно потратились на трансверы и тренерский штаб,а всё равно в чесной борьбе не могут переиграть Динамо во главе с Дедом.
А навіщо було виходити? Домовились з суддею і все.Перемога 7: 0.пожади руки ,випили чарку та отримали перемогу.
Да,иржавые хотели сделать разницу забитых-пропущенных,но так и не смогли этого сделать без помощи продажной шкуры-судьи.В лиге чемпионов рыжие деньги не работают,поэтому искусственный лидер ЧУ без поддержки и помощи продажных судей пролетает с позором.Желание стать чемпионом Украины любой ценой,играет злую шутку с гострабайтерами на международной арене,показывая им ихнее реальное место.Ну какой толк,что им помогли искусственно обойти Динамо,сделав лучшую разницу голов,если они снова влетят посредственному Тирасполю и позорно займут последнее место в своей группе или позже не пройдут квалификацию в лиге чемпионов.
И очень интересный вопрос,почему не наказан судья за провальный матч??? Хотя ответ на поверхности,у нас нету ни одного квалифицированного судьи,не пляшущего под дудку лахметки,поэтому они и не судят международные матчи.Ихний уровень ниже плинтуса,а коррупция зашкаливает.