5 грудня 2021 08:06
5

Експерт: "У суддівстві Монзуль відчувалася нервозність, але це вже можна назвати її стилем"

Суддівський експерт, ексарбітр ФІФА Мирослав Ступар проаналізував суддівство Катерини Монзуль у матчі 17-го туру УПЛ "Верес" – "Динамо" (0:3).


- Зазвичай ми багато критикуємо Монзуль, але цього разу немає за що. Навпаки, треба хвалити за вдале суддівство. Суддівство на високому рівні. Обійшлася без ВАРу, всі жовті справедливі, червона Немчанінову також закономірна, адже він зірвав очевидну можливість суперника забити гол, - сказав Мирослав Іванович.


- Щоправда, відчувалася деяка нервозність, але це вже можна називати її стилем – забагато емоцій, різкість стосовно футболістів. Зате немає претензій до ухвалених рішень. Одинадцятиметровий справедливий, адже Кучеров наступив Гармашеві на стопу. Одного разу помилилася асистентка Трушко, яка неправомірно зафіксувала офсайд у Вербіча.


Що стосується рішення перебити одинадцятиметровий (Циганков реалізував першу спробу, але схибив другу – примітка), то воно ухвалене колективно з арбітрами ВАР на основі того, що група гравців як однієї, так й іншої команди до удару вбігла до штрафної площі, - сказав експерт.

Монзуль и Арановский этакая сладкая парочка. Она в поле, он на ВАР и наоборот. Я когда увидел Монзуль в поле, понял, что будет дерьмо с её стороны. Так и произошло. Раньше была практика, помните(?), отказываться от таких арбитров. Может руководству Динамо надо к ней вернуться? Монзуль и Арановский прочь свисток во рту от Динамо!
Якщо відмінили гол,бо було порушення з боку Вереса,де покарання? Покарання у вигляді жовтих карток,або зарахування голу.Повино бути так.
Сховати
zlat, получается наказали Динамо)))
zlat,
Увы, но в правилах , если следовать букве, написано, что в случае, если игроки обеих команд нарушили правило, одиннадцатиметровый удар надо повторить.
Сховати
Другое дело , что ШД забил такой же Львову, и там игрок ШД первый вбежал в штрафную но гол засчитали.
Ноу нас везде двойные стандарты. ШД постоянно "тянут"