4 грудня 2021 22:41

Вболівальники "Аталанти": "Ліва нога Малиновського повинна стати об'єктом Всесвітньої спадщини"

Фото - Depositphotos.com


Вболівальники "Аталанти" залишилися під враженням від гола Руслана Малиновського, який забив у ворота "Наполі", і відважили українцеві чергову порцію компліментів у соцмережах .


Luciano Carballo: Дальні удари по м'ячу Малиновського смертельні. У нього чудова ліва нога. Сапата теж молодець. Грамотно притримав м'яч і дочекався підключення партнера по команді.

Sacha Pisani: "Аталанта" забила у своєму стилі. Якщо і є гравець, якому не можна давати бити з лінії або з-за меж штрафного майданчика, то це Малиновський.

Matt La Neve: Малиновський забив, але в першу чергу я б хотів відзначити Сапату. Мало того, що він холоднокровний в завершенні, так він ще й створює безліч моментів для партнерів по команді. Гол Малиновського - наочне тому підтвердження.

Gift: Безжальний постріл Малиновського вивів "Аталанту" вперед. Без сумніву, в українця один мул кращих ударів у всій Європі.

Puck_Moving: Найбільш видатнi футболісти, яких дала світу Україна: Андрій Шевченко і Руслан Малиновський.

Jose Rodruguez:
Руслан Малиновський володіє дивовижною здатністю швидко направляти м'яч в потрібне місце. Замість лівої ноги у нього справжня гармата.

Iasc: Фантастичний гол Малиновського після не менш вражаючого проходу Cапати. Я вважаю, що українець взагалі ніколи не повинен перебувати на лавці запасних.

Kenny Mlay: який гол від Малиновського в матчі "Аталанти" з "Наполі"! Удар був настільки гарний, що я б назвав цей гол одним з кращих в цьому сезоні Серії А.

Pitts: Думаю, що зараз Малиновський є одним з кращих лівшів у світовому футболі.

Alvaro Canibe: Ліва нога Малиновського повинна стати об'єктом dсесвітньої спадщини. У світі мало хто забиває такі естетично красиві голи.

Hugo: У Малиновського одна з тих ігор, коли все йде добре, і його практично неможливо зупинити.

Carlos Arguello:
Мені не подобається матчі, коли @Аталанта" не може нав'язати супернику свою гру і розраховує тільки на рятівні Дlальні удари Малиновського.