4 грудня 2021 16:10
1

Мірча ЛУЧЕСКУ: "VAR знову помилився, але мене це вже не дивує. Не перший раз з таким стикаємося"

Головний тренер "Динамо" Мірча Луческу прокоментував перемогу над "Вересом".


- Матч вийшов дуже емоційним. Чому?

- Я переживав за стан і здоров'я гравців. На щастя, обидві команди були професійними, тому на полі був фейр-плей. Важке поле, було складно контролювати м'яч і встояти на ногах. У другому таймі воно трохи розтануло, і нам стало легше контролювати хід гри. Для нас було важливо не давати супернику переходити середину поля і навішувати в нашу штрафну. Ця команда багато подає. Це 3-4 команда Прем'єр-ліги з подач з флангів. Ми перекрили ці зони і добре страхували один одного в штрафному майданчику.

- Як прокоментуєте момент, коли Циганкову довелося перебивати пенальті?

- Потрібно переглянути цей епізод, увійшли гравці в штрафну чи ні. Бачив гравців "Вереса" у штрафному майданчику. Захисник господарів першим зайшов туди. VAR, мабуть, інакше інтерпретував епізод. Мене це не дивує, тому що ми не перший раз з таким стикаємося. З "Ворсклою" нам поставили пенальті, якого не було. Потрібно бути уважніше, щоб виключити такі моменти. Помилки VAR є частиною футболу.

- Як вам гра Вербича, який забив два м'ячі?

- Я йому потиснув руку два рази.

- Вас сватають на посаду головного тренера збірної Румунії. Що скажете з цього приводу?


- Останні 25-30 років я постійно переживаю ці моменти. Журналісти повинні продавати сої газети, тому вони це пишуть.

Нашел на другом сайте ссылку https://radikal.ru/lfp/b.radikal.ru/b37/2112/54/77f802604dbd.png/htm Надеюсь администрация сайта или клуба растиражирует этот стоп-кадр. Очень показательно отношение к моментам Динамо и Шахтера в идентичных ситуациях. То что позволено Юпитеру...