3 грудня 2021 23:54
11

Михайло БОЯРСЬКИЙ: "Потрібно об'єднати РПЛ і чемпіонат України. Бачив, як українці грали на ЧС в Мексиці - це було чудово"

Народний артист РРФСР, уболівальник "Зеніту" Михайло Боярський в бесіді з кореспондентом "РБ Спорт" запропонував об'єднати чемпіонат України з РПЛ. Артист виступив проти запрошення європейських команд в російський чемпіонат.

- На сьогоднішній день "Зеніту" ніхто не може скласти конкуренцію, тому потрібно посилювати наш чемпіонат Росії. Я проти запрошення європейських команд в РПЛ, тому що "Зеніт" буде не таким сильним, як нам здається на сьогоднішній день. Спорт - наша прерогатива, а Європа нам не потрібна. РФС потрібно об'єднати чемпіонат України з РПЛ. Розумієте, "Зеніту" потрібен гідний конкурент. В українців чудова футбольна школа, я бачив як вони грали на чемпіонаті світу в Мексиці, це було чудово!

В 71 уже кокс разрешили ?
Зенит в наш чемпионат, можем подумать, а не наоборот.
Да... Старость - это иногда очень страшно!!!
Интересно, как называется это болезнь?
Стоит задуматься, почему так часто запоребриком рассказывают об "объединении чемпионатов" и именно с Украиной. Это прекрасно характеризует как их психологию, так и блуждающие в этом обществе идеи.
Конечно же, херово с футболом и остальным именно из-за того, что нет "объединения", ага...
А,сынок то его,уже и батьку превзошёл,в Думе сидит.
"От дєдушка пацаватый..."(С)
іван, пішлонахр ту балалайня
Боюсь у вас объеденялка сломается
ти диви яке падло