3 грудня 2021 08:50

Каррік завершив роботу на посаді в.о. головного тренера "Манчестер Юнайтед" та оголосив про відхід з клубу

Колишній футболіст "Манчестер Юнайтед" Майкл Каррік, який займав посаду в.о. головного тренера після звільнення Уле-Гуннара Сульшера, покинув свою посаду, а також прийняв рішення піти з клубу в цілому.

Останнім для Карріка на посаді виконувача обов'язки став матч 14-го туру АПЛ з "Арсеналом", в якому манкуніанці здобули вольову перемогу - 3:2. Раніше повідомлялося, що новий головний тренер манкуніанців Ральф Рангнік дебютує у матчі АПЛ проти "Крістал Пелас" 5 грудня.

"Час, проведений мною у цьому чудовому клубі, завжди буде вважатися найкращим у моїй кар'єрі. Коли я вперше підписав контракт більше 15 років тому, то ніколи у своїх найсміливіших мріях не міг уявити, що виграю стільки трофеїв. Я, звичайно, ніколи не забуду фантастичні спогади як коли був гравцем, так і членом тренерської команди.

Однак після довгих роздумів я вирішив, що зараз дуже вдалий час покинути клуб. Хочу висловити подяку всім гравцям й особливо хочу висловитися про персонал. Працювати довгі години з такою чудовою командою було справжнім задоволенням, з ними у мене склалися давні дружні відносини.

Я був і завжди буду фанатом "Манчестер Юнайтед" і буду відвідувати якомога більше матчів. Хотів би побажати Ральфу, персоналу, гравцям і вболівальникам всього найкращого у майбутньому. Я з нетерпінням чекаю можливості опинитися на трибунах і підтримати хлопців як вболівальника", - цитує Карріка прес-служба "МЮ".

Каррік провів 464 матчі за "червоних дияволів" з 2006 по 2018 рік. Він 5 разів виграв чемпіонат Англії, а у 2008 році став переможцем Ліги чемпіонів.

Завершивши ігрову кар'єру у 2018 році, Майкл почав тренерську роботу. Він був помічником спочатку у Жозе Моурінью, а потім і у Сульшера. У статусі в.о. головного тренера "МЮ" Каррік провів 3 гри - крім "Арсеналу", це були зустрічі з "Вільярреалом" у Лізі чемпіонів (2:0) і в АПЛ з "Челсі" (1:1).