2 грудня 2021 12:54
1

Блогер: "Гармаш не тільки футболіст, який переродився в новій позиції форварда. Він ще й перетягнув з собою на нову позицію старі звички"

Блогер Михайло Смоловий у своєму Telegram-каналі виділяє лідерів "Динам" з успішних єдиноборств.


Лідери Динамо в сезоні
Успішні єдиноборства за нейтральний м'яч/90

Напевно, для багатьох потрібен переклад. Єдиноборство в атаці відбувається, коли ти володієш м'ячем. Дуель в обороні, коли м'яч у суперника. А нейтральне - це коли ні в однієї з команд немає контролю над м'ячем, грубо кажучи, нічийний.

Денис Гармаш не тільки футболіст, який переродився в новій позиції форварда. Він ще й перетягнув з собою на нову позицію старі звички. Сьогодні Денис лідер Динамо за кількістю виграних нейтральних єдиноборств - 2.11 / 90. Його невгамовне бажання боротися за всі м'ячі, навіть самостійно загублені, дуже корисна штука.

Відзначимо... Олександра Караваєва. Він у команді другий після Гармаша - 1.96 / 90. Це ось та сама старанність. Караваєв може не завжди точний в завершальних фазах атак і надійний в обороні, але його важко дорікати в байдужості.

Ну, і куди ж без капітана: з 1.76 / 90 Сергій Сидорчук третій.
Сергiй в порівнянні з минулим сезоном добрав на третину з 1.28/90.


Очень жаль за Гармаша. Ожидал, что он вырастет до уровня Зидана. Но, нет. А так молодец, хоть решил на старости лет тряхнуть стариной или может нынешнее поколение слабаки?