1 грудня 2021 22:06

Маунт підтримав збільшення термінів злочинцям, які завдали каліцтва дітям. Він зустрічався з хлопчиком-інвалідом, чий випадок призвів до створення закону

Півзахисник "Челсі" Мейсон Маунт підтримує плани посилити в Англії та Уельсі відповідальність злочинців, які заподіяли шкоду дітям або іншим людям, що знаходяться в свідомо вразливому стані.


Як передає ITV, тому, чиї дії або бездіяльність приведуть до смерті дитини або людини, що знаходиться в безпорадному стані, може загрожувати довічне ув'язнення. Зараз максимальний термін становить 14 років.


Також у разі прийняття відповідного рішення будуть збільшені граничні терміни ув'язнення для злочинців, які завдали серйозних каліцтв дітям, – з 10 до 14 років.


"Закон Тоні", як іменується дана ініціатива, був ініційований після інциденту з хлопчиком Тоні Хаджеллом, який в 2017 році у віці трьох років позбувся обох ніг через жорстоке поводження з боку батьків. І батько, і мати потім були засуджені до ув'язнення на десять років.


Маунт влітку цього року зустрівся з Тоні, тепер вимушеним пересуватися на протезах і милицях, і його прийомними батьками і пограв з хлопчиком у футбол.


Тепер же він опублікував повідомлення, в якому підтримав прийняття вищевказаного Закону.


"Юна легенда, я із задоволенням провів час у твоїй компанії.


Насильству над дітьми місця бути не повинно. Ми продовжимо Боротися з цими злочинами", - зазначив Маунт.