1 грудня 2021 19:02
2

Ігор ЦИГАНИК: "Не дуже розумію наш оптимізм з приводу збірної Шотландії"

Журналіст Ігор Циганик не вважає, що треба вважати, мовляв, збірна України гарантовано має пройти Шотландію у півфіналі плей-оф відбору ЧС-2022.


«Не дуже розумію цей оптимізм. Не можна казати, що ми зобов'язані пройти, і я вважаю, що команді Петракова буде дуже складно пройти. Збірна має проблеми з матчами на виїзді, особливо з британськими командами. І погано, що граємо у березні. Враховуючи, що наших клубів немає в єврокубках, ніхто не набере гарної форми до березня».


«І проти Шотландії ми опинилися у ситуації, коли зобов'язані перемагати. Вже відчуття, що багато хто забув і про Шотландію, і про другий матч, і замовляє квитки до Катару. Так не можна».


«Нам випав формально найслабший суперник, і це тиснутиме на хлопців», - сказав Циганик в єфірі Циганик LIVE.


Матч Шотландія – Україна має відбутися 24 березня.

Оптимизм ведь не из-за того что Украина будет играть с Шотландией , а из-за того что не попали на Италию и Португалию , как Турция
Сховати
tori4, ну не знаю, хтось же казав, що хотів саме Шотландію, і всі не стільки говрять про тих, хто нам не випав, як про те, хто нам випав
Вбачаю паралель як кроти грали з Шерифом, вони ж були певні, що пройдуть їх, або Реал з кротами. Щоб з нами такго не трапилось.