1 грудня 2021 17:30

Максим ШАЦЬКИХ: "Матч "Динамо" з "Зорею"? Там є багато нюансів..."

Екс-форвард і екс-тренер київського "Динамо" Максим Шацьких в ексклюзивному інтерв'ю Meta-ratings.com.ua висловився про завершальні матчі цього року для киян.


- Є такий момент, що киянам в УПЛ бажано очки не втрачати. У "Динамо" на фінішній прямій першій частині чемпіонату України матчі з "Вересом" і "Зорею".


- У новому сезоні в України не буде прямої путівки в Лігу чемпіонів. Чемпіон України гратиме один раунд плей-офф, а віце-чемпіон зіграє два раунди. Але, природно, зайнявши перше місце, команда отримує титул, ставши чемпіоном країни.


- На фініші сезону матч "Динамо" з "Зорею" має бути цікавим…


- Тут будуть багато факторів впливати. В якому стані команди підійдуть до гри, де буде матч. Тут є багато нюансів. Але є особливість нашого менталітету - наших футболістів весь час звинувачують в тому, що в такий період вже у всіх чемоданний настрій, що всі вже подумки у відпустці і в літаку, що всі вже уявляють, як вони на пляжі відпочивають. Може, у когось таке і відбувається. Але у мене такого ніколи не було. Пісок нікуди не дінеться, а ось в чемпіонаті і в інших турнірах треба догравати до кінця, як це роблять великі європейські клуби.