1 грудня 2021 16:17
2

Зробимо тебе інвалідом. Екс-гравцеві "Динамо" і "Шахтаря" пригрозили в Москві

Вихованця українського футболу Андрія Канчельскіса, який виступав за збірну Росії, пригрозили зробити інвалідом, якщо він не вибачить борг у півтора мільйона євро


Колишній футболіст Динамо, Шахтаря та МЮ Андрій Канчельскіс заявив до поліції Москви, що йому погрожують розправою.


Причина – 52-річний уродженець Кропивницького не пробачає величезний борг своєму колишньому клубу узбекистанському Навбахору, посаду головного тренера якого залишив ще рік тому.


За словами Канчельскіса, увечері 22 листопада під час вечері в московському кафе "Оазис" до нього підійшли кілька невідомих і наполегливо попросили знизити свої вимоги до Навбахора (у серпні ФІФА ухвалила рішення виплатити Канчельскісу 1,6 млн євро).


Андрію запропонували погодитися на 80 000, а якщо він відмовиться, пообіцяли зробити його інвалідом. Після чого Канчельскісу передали папірець із телефоном і сказали зателефонувати, як він надумає.


Канчельскіс вирішив не погоджуватися на цю пропозицію, а вирушив до поліції. Там розпочали перевірку – повідомляє канал Мутко против.


Зауважимо, нещодавно Канчельскіс став героєм іншого скандалу – він звинуватив колишнього тренера збірної Росії Станіслава Черчесова у тому, що той брав гроші від агентів за потрапляння гравців до складу команди.


Ось такI вони- росiйски! За шо боролся ,на то и напоролся.
Сховати
misha, такие есть везде. И у нас, и в РФ, и в Европе и в США.
Да и вообще клуб узбекский, наверняка оттуда и заказчики угроз