30 листопада 2021 23:47
1

Мірчу Луческу все ще хочуть бачити в збірній Румунії. Але є одна перешкода

Національна збірна Румунії офіційно залишилася без головного тренера, так як контракт Мірела Редоя закінчився, а нову угоду він підписувати не став.


Як повідомляє Digi Sport, зараз Федерація футболу Румунії активно веде переговори з різними кандидатами на звільнену посаду, але перші два претенденти, Георге Хаджі і Разван Луческу, відповіли відмовою.


Також повідомляється, що в списку потенційних наставників збірній Румунії є ще 10 кандидатів, серед яких і головний тренер київського "Динамо" Мірча Луческу.


Однак зазначається, що у наставника киян, як і у Дана Петреску з Космином Оларою, найменші шанси очолити Румунію. Це пов'язано з їх діючими контрами з клубами - "Динамо", "Клужем" і "Аль-Шарджою" відповідно.

Новость как бы не о чем) румуны просто решили заполнить чем то текстовую графу. Если есть действующий контракт у тренера, то какой смысл его вообще писать в кандидаты? во-вторых Луческу прямо сказал, что эму это не интересно и что он как бы уже не в том возрасте, что бы тренировать сборную.