30 листопада 2021 21:07

"Мене не пускали на базу". Гладкий - про складнощі, з якими зіткнувся в Туреччині

Нападник Зорі Олександр Гладкий у програмі BurBuzz розповів про труднощі, з якими він зіткнувся в Туреччині, граючи за Адана Демірспор.


- Поруч з клубом був один агент, який був дуже хорошим другом власника Адана Демірспора. У команді було чоловік 6-7 його підопічних. В один момент він став спортивним директором клубу. Якщо ти був не з ним -то все.


- Йому потрібно було якісь відкати давати?


- Мені прямо сказали, що я повинен заплатити йому десять тисяч доларів відразу, а потім ще п'ятнадцять. Я відповів, що ніколи і нікому не платив.


- І тебе відсторонили відразу від команди?


- Так, відразу знаходили купу причин. Три гри я відразу пробув на трибуні. Потім мене викликали на розмову до президента клубу, на якому був присутній і цей генеральний директор, і запропонували забути про те, що трапилося. Я повернувся до складу на дві гри, які ми виграли.


Потім була відпустка і збори. На початку місяця я не отримав зарплату. Мені обіцяли, що всі виплатять, а потім стали пропонувати перейти в інший клуб. Я відмовився. Мене відразу відправили зі зборів додому. Через тиждень мені знову пропонували трансфер в інший клуб, але я знову відмовився. Через це мене відсторонили від команди на три місяці. Мене навіть не пускали на базу. У підсумку через суди зі мною все таки розрахувалися, - сказав Гладкий.