30 листопада 2021 08:14

"Мессі зовсім бляклий в ПСЖ, хоч і взяв Кубок Америки. Я більше не розумію цей світ". Маттеус про "Золотий м'яч"

Колишній футболіст збірної Німеччини і "Баварії" Лотар Маттеус висловився про підсумки "Золотого м'яча" -2021.

"Чесно кажучи, після такого вибору я більше не розумію цей світ. При всій повазі до Ліонеля Мессі та іншим відмінним номінантам, ніхто не заслужив "Золотий м'яч" більше Левандовського.

France Football не присуджував приз в минулому році, і тільки через всі титули, які Роберт виграв з "Баварією" в 2020-му, йому немає рівних в останні два роки.

Але навіть якщо розглядати тільки 2021 рік, Левандовскі все одно був кращим. Він побив рекорд Герда Мюллера, очолив список бомбардирів у всіх турнірах, а в цьому році знову всіх обійшов в національних і міжнародних турнірах.

Хоч Мессі і взяв Кубок Америки з Аргентиною, але в ПСЖ він зовсім бляклий. Бензема також провів відмінний рік, але нічого не виграв з "Реалом". Салах був чудовий в останні кілька місяців, але на початку року у нього був довгий безгольовий період.

Жоржиньо, звичайно, виграв два дуже важливих титули з "Челсі" та Італією, але він далеко не так виділявся, як Левандовскі. А Роналду не був такий стабільний і яскравий, як польська зірка.

Не можу зрозуміти, чому Левандовскі не виграв", - заявив володар "Золотого м'яча"-1990.