29 листопада 2021 22:02

Матеус ПЕЙШОТО: "Не можу сказати, що у Прем'єр-лізі "Металіст" відразу покаже захмарний рівень гри"

Нападник "Металіста" Матеус Пейшото поділився враженнями від гри в Україні.

"Я дуже задоволений своїми виступами і виступами команди. Я в "Металісті" не з початку сезону, але мене дуже тепло тут прийняли. Власне це і допомогло мені відразу забивати. Відчуваю себе дуже комфортно. Наше завдання - перемагати в кожній грі. Моє особисте завдання - забивати в кожному матчі.

Перед тим як переїхати до Харкова я стежив за командою. Це допомогло мені швидше адаптуватися.

Так, був складний період, коли я не забивав чотири тури поспіль. Добре, що відрізнятися вдавалося партнерам, і ми зберігали позитивні результати. Можливо, в тих іграх суперники робили на мені акцент, так як проти мене постійно грали три-чотири опоненти. Тренерський штаб мене підтримував, і завдяки цьому я продовжив забивати.

Перша ліга - це нелегкий турнір. Важливо, що ми змогли створити не тільки команду, а й справжній колектив. Можна сказати сім'ю. Це допомогло нам бути вгорі турнірної таблиці. Я поважаю український футбол і українських футболістів. Тут не тільки фізична готовність виходить на перший план. Тут багато технічних гравців, протистояти яким дуже складно.

Звичайно, я стежу за УПЛ, так як тут грали і грають багато бразильців. У прем'єр-лізі виступають дві команди топ-рівня - "Динамо" і "Шахтар". У минулому тут блищав і "Металіст". Наше головне завдання зараз-виграти першу лігу.

Не можу сказати, що в УПЛ ми відразу покажемо захмарний рівень гри, так як там зовсім інші команди. Ми, в будь – якому випадку, добре підготуємося і посилимося кількома гравцями", - сказав Пейшото.


Фото - ФК «Металiст»