29 листопада 2021 14:25

Григорій КОЗЛОВСЬКИЙ: "Поворознюк каже, що думає. Лупаше правду-матку, і все до лампочки"

Президент руху Григорій Козловський розповів в інтерв'ю Sport Arena TV про Андрія Павелка, Олександра Поворознюка, Віктора Вацка та Олега Смалійчука.


"Павелко? Мій друг, з недавніх пір-дуже близький. Він був мені великим другом, а тепер став дуже близьким. Все відмінно з ним», — заявив Козловський.


"Олександр Поворознюк - це президент-загадка. Він добрий, веселий, чутливий і чесний чувак. Каже, що думає. Іноді це йому шкодить, але я люблю його за чесність. Лупашіт правду-матку, і все до лампочки».


"Якби всі були такі, як він, я думаю в світі було б менше фальші. Я його поважаю. Чому так рідко відповідаю йому? У мене немає часу, а Саша — медійна особистість. Я ж не можу щодня дивитися і слухати, що він скаже. Щось прилітає до мене, щось - ні".


"Вацко - це Лучано Паваротті українського коментаторського штабу. У нас прекрасні стосунки".


"Смалийчук? Це президент воднева бомба. Останній раз ми з ним бачилися вчора о третій годині ночі. Говорили про футбол, Іспанію, Колумбію... Апельсини? Це ми пройшли. Був період, коли він переїв наколотих апельсин, але це вже пройшло, зараз все добре".


Фото - сайт ФК "Рух"