29 листопада 2021 13:30

Юрій КАЛИТВИНЦЕВ: "Можу запевнити, що "Полісся" буде битися і боротися до останнього, а в футбол грати – подивимося"

Головний тренер "Полісся" Юрій Калитвинцев прокоментував поразку в грі з "Поділлям" (1:2).

"Я скажу стисло . Перше, що хотів би – від себе особисто вибачитися перед уболівальниками за те, що не принесли їм позитивні емоції. Можу запевнити, що команда буде битися і боротися до останнього, шанси у нас залишилися. У футбол грати-подивимося. Але битися і вбиватися за цю команду ми будемо до останнього.


Колектив є, команда є, результату - немає. Він не катастрофічний, Ні, ми в гонці і те, що я сказав вище, ми будемо продовжувати це робити. Зараз у нас буде достатньо часу і відпочити, і підготуватися, але я відразу кажу, що це буде активний відпочинок.

Будемо готуватися і з нетерпінням чекати відновлення чемпіонату, тому що у нас залишилися борги перед нашими вболівальниками, перед містом, нам треба виправляти цю ситуацію.

Я не прихильник робити революцію, я прихильник робити еволюцію, тому зміни будуть, але вони будуть не глобальні. Найкращі якості футболу - на табло. Ми граємо не у дворі, ми граємо в професійному виді спорту, де результат виходить на перше місце. Результат залишає бажати кращого.

Як ми грали, чи готові фізично, фізично готові може бігати по колу. Так, команда рухається, не варто, образно кажучи, як сьогодні в першому таймі, але вся мета футболу – забити на один м'яч більше, ніж суперник", – сказав Калитвинцев.


Фото - ФК "Олiмпiк"