29 листопада 2021 12:15

Захисник "Вулверхемптона", якого Шевченко хотів заграти за Україну, може бути викликаний до збірної Англії

Захисник "Вулверхемптона" Макс Кілмен, якого Андрій Шевченко хотів заграти у збірній України, може бути викликаний до збірної Англії. Макс Кілмен став одним з видатних захисників англійської Прем'єр-ліги в цьому сезоні, пише The Athletik.


У "вовків" четвертий найкращий захист в АПЛ, який пропустив 12 голів, і 24-річний Кілмен зіграв за команду вже в 15 матчах, забивши при цьому один м'яч. Відмінна форма Кілмена не залишилася непоміченою головним тренером збірної Англії Гаретом Саутгейтом, і він вважає, що цей захисник - потенційний кандидат для оборони національної команди.

ащитник "Вулверхемптона" Макс Кілмен, якого Андрій Шевченко хотів заграти в збірної України, може бути викликаний до збірної Англії. Макс Кілмен став одним з видатних захисників англійської Прем'єр-ліги в цьому сезоні, пише The Athletik. У "вовків" четвертий найкращий захист у АПЛ, яка пропустила 12 голів, і 24-річний Кілмен зіграв за команду вже в 15 матчах, забивши при цьому один м'яч. Відмінна форма Кілмена не залишилася непоміченою головним тренером збірної Англії Гаретом Саутгейтом, і він вважає, що цей захисник - потенційний кандидат для оборони національної команди. Джерело: https://www.footboom.com/england/national-team/163...