28 листопада 2021 22:30

І захоплюються, і побоюються. У Шотландії знайшли негатив у тому, що матч з Україною відбудеться у них вдома

Фото - Depositphotos.com


У Шотландії знайшли неприємний момент у тому, що стиковий матч за вихід на чемпіонат світу 2022 року з Україною відбудеться у Глазго на "Гемпден Парку".


Як пише Daily Record & Sunday Mail, справа у тому, що наша збірна отримала позитивний досвід на цьому стадіоні, тому що влітку на ЄВРО-2020 обіграла в 1/8 фіналу Швецію. А сталося це саме на даній арені.

"Це буде важка гра. У них є додаткова перевага, так як вони недавно грали на "Гемпдені". І вони добре провели той вечір. Вони не будуть занадто турбуватися, що зіграють на "Гемпдені", - сказав головний тренер шотландців Стів Кларк.


При цьому він знову нагадаав, що місцеві вболівальники можуть стати проблемою для збірної України.


"Може, з нашими фанатами це зміниться", - додав тренер, напевно, згадавши, що на зустрічі Україна - Швеція було дуже мало глядачів через карантинні обмеження.


"Ми зробимо все від нас залежне, і готуватимемося до України. Будемо сподіватися, що ще два хороші виступи допоможуть нам зробити ці останні два кроки до Катару", - також зазначив Кларк.


Сподіваємося, цього разу, у березні наступного року, наша збірна отримає більш солідну підтримку, нівелюючи ентузіазм господарів.