27 листопада 2021 17:55

ПСЖ запропонував Вінісіусу 17 млн євро на рік, щоб зірвати його переговори з "Реалом", але гравець не зацікавлений

ПСЖ намагався втрутитися в переговори "Реала" з вінгером Вінісіусом Жуніором про новий контракт.

Як повідомляє ABC, французький клуб хоче підписати Вінісіуса, так як не може домовитися з Кіліаном Мбаппе про новий контракт і напевно втратить його влітку безкоштовно. Трансфер бразильця - бажання президента ПСЖ Нассера Аль-Хелайфі, але "Реал" не відпустить хавбека ні за яку суму.

Зараз Вінісіус отримує близько 3,3 млн євро на рік. За новим контактом з "Реалом " його зарплата може зрости до 8 млн євро на рік. ПСЖ, намагаючись зірвати переговори і змусити Вінісіуса дочекатися закінчення терміну чинного контракту в 2024 році, пропонував футболісту угоду на 17 млн євро на рік.

"Реал" спокійний, так як Вінісіус неодноразово давав зрозуміти, що гроші для нього не в пріоритеті. Він хоче домогтися успіху в Мадриді і увійти в історію клубу, провівши в команді всю кар'єру.

Раніше, коли "Реал" і ПСЖ ще вели переговори про трансфер Мбаппе, про Вінісіуса неодноразово заходила мова. Його могли включити в угоду, але президент "Реала" Флорентіно Перес вважав бразильця недоторканним і не давав добро на його відхід, навіть коли у хавбека мало що виходило.

Зараз відносини між клубом і гравцем ідеальні.