27 листопада 2021 14:32
2

Тарас МИХАЛИК: "Не сподобалося, що дехто вважає, що збірній дуже пощастило із жеребом"

Екс-гравець збірної України Тарас Михалик в ексклюзивному інтерв'ю Meta-ratings.com.ua прокоментував результати жеребкування.


"Якщо відверто, то мені не сподобалося, що деякі вважають, що українській збірній дуже пощастило з жеребом.


Пригадується, схожа ситуація була і в 2009 році, коли головна команда країни, за яку я тоді виступав, у матчах плей-офф чемпіонату світу з'ясовувала відносини з греками. Тоді теж більшість фахівців називали фаворитом нашу збірну. А закінчилося все плачевно: нічия в гостях 0:0, поразка у Донецьку 0:1 і про фінальну частину світового форуму довелося забути.


Тому давайте без ейфорії, не закидати шапками - це тільки розслабляє, тим більше, що все має вирішитися в одному матчі, і пройде він у гостях. Потрібно врахувати ще й те, що поєдинок відбудеться наприкінці березня, і в ігровій практиці ми будемо поступатися шотландцям. При підготовці на цей факт необхідно звернути першочергову увагу. Як і на те, що багато буде залежати від бійцівських якостей.


Шотландська збірна, хоча і діє прямолінійно, але швидкісна, заточена на атаку. І якщо дати слабинку, то неприємностей не уникнути".

Не сподобалися коментарі якогось "ашотакое", який колись грав у Дінамо. Хай у Москві коментує...
То что вы обоср..., пардон, проиграли грекам, не отменяет того факта, что вам повезло тогда со жребием.