26 листопада 2021 23:51
4

"Сьогодні перемогу відвозять не наші гості, а бригада людей в чорному". Віце-президент "Маріуполя" розкритикував суддівство в матчі зі "Львовом"

Азовці в 16-му турі чемпіонату поступилися "Львову" - 0:1. Одним з головних дійових осіб на полі став арбітр Олександр Дердо, який не зарахував гол маріупольської команди. Перший віце-президент ФК "Маріуполь" Андрій Санін після фінального свистка прокоментував гру в ефірі каналу "Футбол 1":


- Дякую каналу "Футбол" за можливість висловитися. Хочу звернутися до нового куратора суддівського корпусу, щоб він звернув увагу на ситуацію в українському футболі. На мій погляд, сьогодні було вбивство духу футболу! Подивіться європейський футбол. Там завжди дають догравати момент до кінця, до останнього торкання, а потім вже дають свисток. Як сьогодні було у нас: йде розіграш стандартного положення, удар нашого гравця і в цей момент суддя дає свисток. Це вбивство духу гри! По-іншому я не можу це назвати. Сьогодні перемогу відвозять не наші гості зі Львова, а бригада людей у чорному.


Я хочу сказати на всю країну, що пишаюся нашими хлопцями! Вони сьогодні билися. А перемоги, впевнений, прийдуть. Незважаючи на протидію людей у чорному.


- "Маріуполь" зазнав 13-ї поразки в чемпіонаті. Що буде з Остапом Маркевичем?


- Головна не поразка, а гра. У нас гра є, тому результат прийде. Нам головне перемогти не футбольні чинники.


- У Остапа Маркевича є кредит довіри?


- Так!

ну да, когда в матче с Динамо арбитр нам прервал перспективную атаку окончанием первого тайма он не увидел убийства духа футбола ...очередной лай из будки
Позорище украинского футбола. Го ту пердив, недокоманда. P.S. Сам я с Мариуполя.
Сховати
Шара це Ти ?
Сховати
Шапа це Ти ?