25 листопада 2021 23:19

Володимир ШАРАН: "Мені здається, що в плей-офф збірна України потрапить на італійців"

Відомий український тренер Володимир Шаран в ексклюзивному інтерв'ю Meta-ratings.com.ua висловився про жеребкування плей-офф чемпіонату світу.


"Який найприйнятніший варіант по суперникам? Не хочеться, ясна річ, якихось грандів. Петраков начебто фартовий (сміється). Ну подивимося, наскільки фартовий (сміється). Ну, щось, мені здається, як завжди, буває, ми потрапимо на італійців. Мені здається, нам попадеться такий суперник, якого нам не хочеться. Але в України зазвичай так буває, що нам трапляються в плей-офф гранди. Відразу згадується матч, коли у французів вдома виграли 2:0, а в Парижі 0:3 поступилися.


А в ідеалі кого б хотілося побачити в суперниках? Хочеться зіграти з такою командою, з якою ми будемо грати на рівних. Але сама гра покаже, як буде. Регламент важкий. Краще, коли гра вдома і гра на виїздi.


Але завдання мінімум виконано. І, найголовніше, що ми живемо надіями до весни. Це вже здорово, що ми будемо переживати за Україну. Так і повинно було бути. Ми вірили, що наша збірна вийде в плей-офф. Була б трагедія, якби не обіграли Боснію. Було б дуже прикро, так як ми всі переживаємо за Україну", - сказав Шаран.