25 листопада 2021 22:40

Володимир ШАРАН: "У Петракова буде ще більше авторитету в збірній України. Головне не перегинати палицю"

Відомий український тренер Володимир Шаран в ексклюзивному інтерв'ю Meta-ratings.com.ua висловився про те, що Олександра Петракова затвердили на посаду головного тренера збірної України.


"По-моєму, у світі зараз немає жодного тренера з приставкою в. о. Тому навіщо ці приставки? Звичайно, людина заслужила цього. Він вивів команду в плей-офф. Тому що у збірної провал був, чесно кажучи. Початок циклу було провалом. Людину кинули, грубо кажучи, під танк. І він виконав цю задачу. Спочатку мінімальне завдання було вийти в плей-офф. Яке там в. о. може бути? Я вважаю, Петраков заслужив того, щоб бути головним тренером збірної України. Для нього це буде мотивація. Хоча він і так нормально мотивований.


До Петракова питань немає. Але також у нього буде ще більше авторитету в команді. Хлопці побачать, що це дійсно головний тренер збірної України. Видно, що хлопці до Петракова ставляться добре. Петраков проста людина. Головне, не перегинати палицю в деяких моментах. Петраков - хороший тренер, хороша людина. І таке рішення - це повага для збірної, так як там зібрані кращі футболісти".