25 листопада 2021 15:44

Тьєррі Анрі: "Мессі, Мбаппе і Неймар не відпрацьовували в обороні в матчі з "Манчестер Сіті". Чи може Почеттіно якось впливати на них?"

Екс-нападник збірної Франції, колишній головний тренер "Монако" Тьєррі Анрі після поразки "Парі Сен-Жермен" від "Манчестер Сіті" (1:2) в 5-му турі групового етапу Ліги чемпіонів зазначив, що гравці групи атаки "ПСЖ" в особі Ліонеля Мессі, Кіліана Мбаппе і Неймара не відпрацьовували в обороні.


"Знаєте, що розчаровує? Те, що раніше "ПСЖ" відпрацьовував у захисті, і бачити, як ці хлопці не повертаються в оборону, неприємно.


Скажу як колишній нападник, якщо ви хочете виграти Лігу чемпіонів, то в нинішніх реаліях ви не можете оборонятися тільки всім. Це неможливо.


"ПСЖ" занадто сильно розкривається. Команди в чемпіонаті Франції не можуть їх розкрити, але "Ман Сіті" може.


Чи може тренер вплинути на них, або там заправляють гравці? Якщо тренер не може робити те, що хоче, і команда не може грати так, як хоче Він, якщо він відчуває тиск, то це все ускладнює.


Ви бачили, що всі, хто покинув "ПСЖ", після перемагали в Європі — Емері і Тухель, але Почеттіно часом не може бути собою біля керма цієї команди", — наводить слова Анрі CBS Sports.