25 листопада 2021 13:21

Юрген Клопп вступив у перепалку з журналістом через слова про Кубок африканських націй

Головний тренер "Ліверпуля" Юрген Клопп вступив у перепалку з журналістом після матчу Ліги чемпіонів з "Порту" (2:0). Репортер був незадоволений словами німецького фахівця про Кубок африканських націй, повідомляє Goal.


Журналіст: "Здрастуйте, Юрген. На минулій прес-конференції ви назвали Кубок африканських націй маленьким турніром. Думаю, це прикро для гравців, для вболівальників, для простих людей. Мені здається, вам потрібно вибачитися перед цілим континентом.


Клопп: "Стоп, стоп, стоп. Я не мав на увазі це. Якщо чесно, я не розумію, чому ви так вирішили. Киньте, я не мав це на увазі. У мене і близько не було ідеї називати Кубок африканських націй маленьким турином або називати Африку маленьким континентом. Якщо ви подивитеся всю прес-конференцію, то зрозумієте все правильно, якщо захочете. Я просто мав на увазі, що до березня тепер не буде ніяких пауз. Я сказав: “У січні буде невеликий турнір". Я не називав цей турнір маленьким. Я просто сказав, що буде такий турнір, це іронія. Це все одно турнір, великий турнір. Ми втрачаємо наших кращих гравців через нього".


Журналіст: "Про Європу ви б так не сказали. Ви б не говорили: "Маленький турнір в Європі".


Клопп: "Англійська - не моя рідна мова, але якщо хочете розуміти мене неправильно, то можете завжди це робити. Я знаю, що ніколи б так не подумав. Я не розумію, чому у вас такі думки. Але це не нормально. Я б так не сказав".