25 листопада 2021 12:22

Олександр ПОВОРОЗНЮК: "Пишаюся, що їжджу з номерами "Папа", і мені п***й, хто про мене що думає"

Президент "Інгульця" Олександр Поворознюк розповів про номерний знак "Папа".


- У вас є підприємство "Папа-роснефть", державний знак вашого автомобіля – "Папа". Це означає Ваш статус?


- Коли всі судимості були погашені, я вирішив зареєструвати автомат "Сайга". Була потрібна відповідна довідка з УБОЗ (Управління по боротьбі з організованою злочинністю - прим.).


Ну ось я приходжу і після того, як в комп'ютері ввели мої дані, висвічується червоним: "Поворознюк Олександр, Петровський авторитет, кличка "Папа", контролює район. І нібито папа розшифровується як Поворознюк Олександр Петровський Авторитет. Ну це просто маячня.


Знаєте, звідки народилися номери "Папа"? Мені їх подарували на день народження люди - 2,5 тисячі пайовиків. Вони скинулися по 20-30 гривень, хто скільки міг. Хотіли купити мені номер "Батько", але на всі букви у них не вистачило, і вони замовили номери "Папа".


- І ви не жартуєте.


- Але про це всі знають. Тому мені п###ю, хто про мене що говорить. Для мене повага людей - більше, ніж життя. Думаєте, що я малююся, що я тут тато?


Знаєте, що таке авторитет?


- Людина, чиї дії відповідають сказаним словам.


- А я вам скажу по-народному, як люди про це говорять. Сказати? Зробив Поворознюк добру справу - йому дали одну квітку. Зробив Поворознюк ще одну добру справу-дали квітку. Він зробив хорошу третю справу - провів газ і воду в село безкоштовно – мені дали третю квітку. А три квітки, синку, це букет.


Букет - це і є авторитет. І я пишаюся тим, що я їжджу з номерами "папа", і мені п###й, хто про мене що думає, – сказав Поворознюк.


Фото - ФК "Інгулець"