25 листопада 2021 09:51

"Ви ставите мене в делікатне становище...". Мірча Луческу не захотів розгорнуто відповідати на запитання румунських журналістів

Головний тренер "Динамо" Мірча Луческу прокоментував інформацію про те, що його син, Разван, може очолити національну збірну Румунія.


- Не знав про це, почув тільки зараз. Я був зайнятий грою з "Баварією", а ми з Разваном не розмовляємо в день матчів, так як оберігаємо один одного.


Для Федерації футболу Румунії нормально думати про Развана, тому що він тренер, який досяг певного рівня, і має значний досвід. Він також знає, що означає очолювати національну збірну, адже Разван раніше вже тренував її.


Але, будь ласка, не просіть мене говорити більше, тому що я дійсно не знаю деталей. Ви ставите мене в делікатне становище, адже я його батько. Разван першим відповість на всі питання, пов'язані з цією темою.


Хаджі відмовився очолювати збірну Румунії? Навіть з цього я не володію якоюсь інформацією. Не в курсі, чому він не захотів цього, але дуже добре знаючи Хаджі, я переконаний, що він також оцінив все можливості виступу на тому рівні, який він хотів би бачити. Але Хаджі був відповідним рішенням для команди, - цитує Луческу playsport.ro.