25 листопада 2021 08:32

Траоре відчув себе погано в матчі з "Реалом". Гравець схопився за груди і впав на поле

Нападник "Шерифа" Адама Траоре відчув себе погано під час матчу п'ятого туру групового етапу Ліги чемпіонів з "Реалом" (0:3), повідомляє Mirror.


За даними джерела, гравець раптово схопився за груди і впав на газон. Він залишився лежати на полі протягом декількох секунд. Інцидент стався недалеко від бічної лінії, і медперсонал господарів поля зміг терміново надати гравцеві допомогу. Інцидент стався на 77-й хвилині зустрічі, і після недовгого надання медичної допомоги Траоре нарешті зміг сісти, і лікарі допомогли йому покинути поле. Медична бригада клубу допомогла йому пройти в роздягальню, і він був негайно замінений. Причини цього епізоду незрозумілі.


24 листопада "Шериф" на своєму полі поступився "Реалу" з рахунком 0:3. Команди виступають в групі D. "Шериф" після п'яти турів набрав шість очок і вийде в Лігу Європи. "Реал Мадрид" займає перше місце в квартеті. У клубу з Іспанії 12 очок в 5 іграх турніру. На другому місці розташовується міланський "Інтер" (10). Донецький "Шахтар" замикає турнірну таблицю, маючи в своєму активі одне очко.