25 листопада 2021 08:12
1

Артем ФРАНКОВ: "Ви думаєте, сидить в офісі "Динамо" злісний президент і спускає в унітаз або шредер всі пропозиції, які надходять по гравцям?"

Головний редактор журналу "Футбол" Артем Франков - про те, як "Динамо" продає своїх футболістів.


- Задовбала вічна, кхгм, кумушкіна фраза що по Динамо, що взагалі: цьому потрібно йти, тому потрібно йти…


Куди???


Ви розумієте, що для відходу потрібна як мінімум офіційна пропозиція, яка до того ж влаштує Динамо, гравця і його агента? Бажано - не поступається за київськими умовами…


Ви думаєте, сидить в офісі злісний президент і спускає в унітаз або шредер всі пропозиції, які надходять по Циганкову, Шапаренко, хто там у нас ще особливо збуджує вболівальників?! Тобто в клубі всі ідіоти, і тільки потужні експерти з боку розкажуть, як правильно чинити? Ну ось як вам бачиться нинішнє становище? Або потрібно поставити перед собою завдання випхати гравців хоч куди - наприклад, в чемпіонат Австрії, друга Бундесліга?!


Вони не ростуть... А там вони відразу почнуть рости! Де там? А ніхто ж сказати не може.


Далі. Ви за кого вболіваєте і радієте - за Динамо або конкретного гравця? Одночасно не завжди виходить, сподіваюся, ви це усвідомлюєте. Умовно кажучи, ти візьми і відправ їх хоч куди - а міняти ким? Або вже знову можна зливати чемпіонат Шахтарю, ви дозволяєте?! Розберіться для початку зі своїми пріоритетами, а потім віщайте щодо продажів.


Панове, будьте конкретніше. Адже у вас навіть осудних чуток немає - тільки це вічне "треба йти".


Так, Яремчук, так, Бельгія. Так він пішов, тому що тут до складу не проходить, пам'ятаєте? А ви ж пропонуєте гравця з основи Динамо висмикнутися і за всяку ціну звалити в якийсь Генк, я правильно розумію?! Або у вас на кону пропозиція з Наполі, я не зрозумів?!


А пам'ятає хтось про кращого лівого захисника чемпіонату України з найвідомішим футбольним прізвищем? Теж в Бельгію пішов... Ну як, сильно виріс, класний приклад показав всім?! - написав Франков у своєму телеграм-каналі.

Опять это нытье. Наш чемпионат самый сильный, в Европе наши не заиграют и т.п.