24 листопада 2021 15:23
4

​Володимир ЄЗЕРСЬКИЙ: "Другий тайм з "Баварією" показав, що "Динамо" може на рівних грати проти провідних клубів"

Колишній захисник "Динамо" Володимир Єзерський прокоментував Tribuna.com поразка київського клубу в Лізі чемпіонів від "Баварії" (1: 2).

- Чому "Динамо" провело такі різні тайми?


- "Динамо" грало не в чемпіонаті України, а проти елітної європейської команди. Суперник змусив так діяти в першому таймі. У другій половині Мірча Луческу вніс свої корективи. У першому таймі була боязнь, невпевнені дії, скутість в діях, а в другому ми вже побачили іншу команду. Це питання ментальності та психології. Таких проблем могло б не бути, якби динамівці частіше грали проти таких суперників. Треба краще готуватися до таких матчів. У "Шахтаря" більш класні гравці, від гірників можна вимагати більшого, а Луческу вичавлює максимум з цих футболістів.

Футболісти київського клубу налаштовувалися на перемогу. Другий тайм показав, що потенціал у команди є, що "Динамо" може на рівних грати проти провідних клубів. На жаль, не змогли звести матч хоча б до нічиєї.

- Коли в "Динамо" буде форвард як Левандовські, який може зробити гол з нічого?


- Щоб був нападник як Левандовські, треба бюджет як у "Баварії". "Динамо" в пошуках, явного форварда, який забивав би в УПЛ і ЛЧ, немає. Серед гравців "Динамо" зараз на таку роль може претендувати тільки Гармаш, який грає не на своїй позиції. У нього є досвід, він відчуває ситуацію. Він вийшов і забив. Під ЛЧ потрібно комплектуватися. Ця позиція, над якою "Динамо" треба думати. Шкода, що травмувався Бесєдін. Сьогодні це проблемна позиція у "Динамо".

- Пенальті на Буяльському був чи ні?

- Суперник атакував ззаду, дотик було-треба було давати пенальті. Я згоден з Луческу, що за такі моменти треба давати пенальті.

- Загалом ви б поставили "Динамо" плюс чи мінус за цей євросезон?


- "Динамо" намагалося конкурувати з провідними клубами у всіх аспектах. Вони робили все можливе і неможливе. В останніх матчах ЛЧ кияни грали практично на рівні з суперниками, тільки клас і досвід заважає забивати голи. Якщо підсумувати, то я б поставив плюс, адже у "Динамо" були хороші матчі.

В останньому матчі з "Бенфікою" вже не буде тиску, тому треба їхати і ставити завдання перемогти, хоча б в останньому матчі, набрати очки. Не варто забувати і про очки в таблиці коефіцієнтів УЄФА, – сказав Єзерський.


Фото - УАФ

На каких "ривных"??? Если Баварии нужен результат было б 0:5.
Як Баварія збавила оберти, так Динамо трохи і заграло!
Сховати
Иван, во-во! Мы можем играть на равных с кем угодно, если у соперника половина основы на карантине, а вторая вышла на второй тайм с явным намерением просто докатать матч не перенапрягаясь.
Сховати
И то играть то мы можем, выигрывать не можем :-)