23 листопада 2021 23:41
3

Юліан НАГЕЛЬСМАНН: "Обидва вінгери "Динамо" зіграли добре, у киян було достатньо шансів"

Наставник мюнхенської «Баварії» Юліан Нагельсманн прокоментував підсумок гостьової зустрічі з київським «Динамо» у матчі 5-го туру групового етапу Ліги чемпіонів (2:1).


- Що ви подумали у першому таймі в моменті, коли після помилки Нойєра м'яч влучив у штангу?


- А що я міг подумати? (Сміється). Я побачив, що м'яч майже влучив у ворота. Дуже небезпечно грати так назад.


- Наскільки складно вам було грати за таких погодних умов, до того ж на полі суперника?


- Грати у футбол за такої сніжної погоди не так просто. Спочатку нам не вистачало впевненості. Крім того, матч у гостях, за чужих уболівальників, з великими кадровими проблемами – це була не найпростіша гра для нас.


- Кажуть, що ви на кожен матч готуєте п'ять тактичних схем. Сьогодні всі вони стали в нагоді?


- Є багато причин, чому ми застосовуємо різні тактичні схеми. Ми готуємось до кожного суперника, намагаємось підлаштуватися під нього. У першій половині гри у нас все було гаразд. Потім нам довелося перебудуватися, оскільки Ернандесу знадобилася заміна. Але вважаю, що загалом обрані нами тактичні рішення були правильними.


- Чому ваш захисний блок дозволяв «Динамо» раз-по-раз атакувати?


- Мені також це цікаво (Посміхається). Нам було складно увійти до гри. Циганков – чудовий футболіст, мав хороші ідеї для загострення гри. Нам потрібно було краще грати з м'ячем, не опускатись так низько. Обидва вінгери «Динамо» зіграли добре, у киян було достатньо шансів. Ми також могли б виграти з рахунком 3:0, але не створили достатньо моментів для цього.

Что бы там ни говорилось, что плохая погода нивелирует разницу в классе, заснеженное в первом тайме поле наоборот помогло Баварии. Имея таких мощных игроков, как Левандовски, Горецки и др. Бавария нас передавливала в силовой борьбе. У Динамо Луческу просто нет таких атлетичных игроков.
Сховати
Гармаш?
Сховати
Dan, Шкурин ?