23 листопада 2021 17:11
2

В'ячеслав Шевчук розповів, чим займатиметься у "Вересі"

Новий спортивний директор рівненського Вереса В'ячеслав Шевчук дав перше інтерв'ю інформаційній службі народного клубу, в якому розповів про свої функціональні обов'язки та про враження від стадіону Авангард у Рівному і гри команди у матчі проти Металіста 1925.


- Дуже радий приєднатися до команди народного клубу Верес. Я дуже мотивований в тому, аби розвивався цей клуб і рівненський футбол загалом. Головне моє завдання на посаді спортивного директора - комунікація між гравцями першої команди, тренером і президентом. Це також розвиток команди U19, розвиток дитячого футболу. Також займатимуся селекцією для підсилення нашої головної команди.


Серед моїх обов'язків - функції амбасадора клубу, перемовини з транслятором та українською Прем'єр-лігою.


Тут, у Вересі, я побачив команду професіоналів, які мають перед собою чітку мету. Сьогодні я побував на стадіоні в Рівному. Класно, що в нашій країні будують такі споруди, куди люди можуть прийти і забути про свої повсякденні труднощі, насолоджуючись футболом.


Вчора я спостерігав за грою нашої команди у Луцьку. Дуже сподобалася якість гри. Верес має свій стиль гри. Ми зіграли компактно, якісно і заслужено перемогли. Прикро, що через погоду і відстань було не так багато вболівальників. Тому з нетерпінням чекаю відкриття стадіону у Рівному.

Ти ж не забудь келих бiлого випити за новий стадioн! Не переплутай тiльки з "бiлою", бо можна й бiлочку зустрiти.
аналізи приймати він буде