23 листопада 2021 16:13

Вік-енд для футболістів збірної України: дублі Довбика та Буяльського, м’ячі Маліновського та Зубкова

Перший клубний вік-енд після міжнародної паузи видався напрочуд результативним для футболістів збірної України, яких Олександр Петраков запрошував на листопадові матчі національної команди.


У п’ятницю, 19 листопада, київське «Динамо» в 15-му турі Vbet Ліги розбило «Чорноморець» - 6:1. Два забиті м’ячі на свій рахунок записав Віталій Буяльський, ще один провів Денис Гармаш. Окрім них, у складі біло-синіх на поле виходило ще четверо збірників: Георгій Бущан, Олександр Караваєв, Віталій Миколенко та Віктор Циганков.


У суботу, 20 листопада, у 13-му турі італійської Серії А «Аталанта» Руслана Маліновського вдома переграла «Спецію» Віктора Коваленка - 5:2. Півзахисник збірної України у складі господарів відзначився забитим м’ячем.


У 12-му турі англійської Прем’єр-ліги «Вест Гем» Андрія Ярмоленка поступився на виїзді «Вулверхемптону» (0:1).


Дублем відзначився Артем Довбик, «Дніпро-1» якого вдома переграв «Олександрію» (3:1).


У неділю, 21 листопада, у 13-му турі чемпіонату Угорщини «Ференцварош» Олександра Зубкова розібрався на своєму полі з «Фехерваром» (3:0). На рахунку півзахисника збірної України - забитий м’яч.


У 15-му турі чемпіонату Чехії «Славія» Тараса Качараби в Празі розтрощила «Яблонець» - 5:0, а в домашньому матчі нашого чемпіонату Дмитро Різник допоміг своїй «Ворсклі» перемогти «Маріуполь» (5:1).