23 листопада 2021 15:04

В'ячеслав ЗАХОВАЙЛО: "Баварія" навіть третім складом здатна на великі подвиги"

Постійний експерт «Рейтингу Букмекерів», відомий футбольний менеджер та агент В’ячеслав Заховайло склав прогноз на матч групового етапу Ліги чемпіонів «Динамо» – «Баварія».


- Матч для «Динамо» несе вирішальний характер, якщо команда прагне зачепитися за Лігу Європи. Думаю, що команда буде налаштована максимально. Не беру до уваги гру з «Чорноморцем» (6:1), адже порівнювати українську Прем’єр-лігу та Лігу чемпіонів неможливо.


«Баварія» їде в Київ не в оптимальному складі через проблеми з коронавірусом. Зараз Німеччина в особливому графіку, адже країна перебуває в червоній епідемічній зоні. Зрештою «Баварія» навіть третім складом спроможна на великі подвиги. Німці 100% не приїдуть у Київ програвати.


Якщо «Динамо» збереже свій основний склад, уникнувши травм, то кияни здатні чинити гідний супротив. Зроблю ставку, що українці відзначаться вдома. Не хочу прогнозувати результат, однак забити вже нарешті повинні.


Загалом у є всі шанси взяти очки та нав’язати боротьбу за третє місце в групі, щоб в очному протистоянні з «Бенфікою» вирішувати питання путівки в Лігу Європи.