22 листопада 2021 21:09

У матчі "Альянс" - "ВПК-Агро" арбітр призначив п'ять пенальті

Історична подія сталася в матчі 19 - го туру Першої ліги "Альянс "- "ВПК-Агро" (3:3). Сергій Задиран, син відомого в минулому арбітра Сергія Задирана, призначив аж п'ять (!) 11-метрових.


Три у ворота магдалинівців, які успішно реалізував Сергій Загінайлов, і два - у бік липоводолінців (Станіслав Куліш використав лише одну спробу). Шкода тільки, що ніхто з уболівальників не став свідком цього рекорду - через карантинні обмеження зустріч в Сумах проходила при порожніх трибунах.

Історична подія відбулося в матчі 19 - го туру Першої ліги "Альянс"-"ВПК-Агро" (3:3). Сергій Задиран, син відомого в минулому арбітра Сергія Задирана, призначив аж п'ять (!) 11-метрових. Три у ворота магдалинівців, які успішно реалізував Сергій Загінайлов, і два - у бік липоводолінців (Станіслав Куліш використав лише одну спробу). Шкода тільки, що ніхто з уболівальників не став свідком цього рекорду - через карантинні обмеження зустріч у Сумах проходила за порожніх трибуна. Джерело: https://www.footboom.com/ukrainian/first/163760092...