22 листопада 2021 09:43

Жозе Моурінью - про дебют Андрія Шевченка в "Дженоа": "Радий за себе і розчарований за нього, але одного разу все зміниться"

Фото - Depositphotos.com


Наставник "Роми" Жозе Моурінью прокоментував дебют українського тренера Андрія Шевченка на чолі "Дженоа" в матчі 14-го туру чемпіонату Італії (0:2).


- Перед початком гри Андрій подарував мені пляшку червоного вина, яке є традиційним подарунком в англійському футболі від тренера домашньої команди. Я також поспілкувався з його помічником Мауро Тассотті. Радий за себе і розчарований за нього, але одного разу все зміниться. Він буде радий за себе і розчарований за мене. Ви повинні бути без розуму від цього, щоб виконувати цю роботу, і Шевченко без розуму від цього, - цитує Жозе Моурінью DAZN.


Нагадаємо, 7 листопада генуезький клуб оголосив про призначення Андрія Шевченка на посаду головного тренера. Контракт з фахівцем розрахований до 2024 року. Після 14 турів чемпіонату Італії "Рома" набрала 22 очки і займає п'яте місце в турнірній таблиці. "Дженоа" з дев'ятьма очками розташовується на 18-й позиції.