20 листопада 2021 11:03
5

У Румунії повідомили, що "Динамо" домовилося про трансфер захисника "Фарула". Але є одна проблема...

Як повідомляє румунський портал Playsport, київське "Динамо" проявляє інтерес до 22-річного флангового захисника клубу "Фарул" Раду Бобока.


Зазначається, що головний тренер "Динамо" Мірча Луческу вже давно стежить за футболістом, і хотів би здійснити його трансфер в зимовий трансферне вікно. Більш того, за інформацією джерела, сторони навіть досягли принципової домовленості про трансфер.


Але перехід відбудеться лише в тому випадку, якщо Бобок набере свою оптимальну форму найближчим часом. На даний момент саме погана фізична форма гравця перешкоджає цьому трансферу.


Луческу висловив бажання побачити Бобока в його оптимальній ігровій формі, і, якщо це станеться найближчим часом, сторони вдарять по рукам і перехід буде завершено.


Сума трансферу може скласти 1 млн євро.


Також повідомляється, що раніше Бобок відмовився переходити в "Стяуа".


Бобок, який може зіграти на обох флангах захисту, а також у центрі півзахисту, пропустив старт цього сезону через травму. На даний момент на його рахунку всього 7 зіграних матчів в цьому сезон у всіх турнірах за "Фарул" (нова назва клубу "Вііторул").


Раніше Бобок виступав за різні юнацькі та молодіжну збірну Румунії. Цього літа був учасником Олімпійських ігор у складі команди U-23 (провів 2 матчі).

Ни о чем, напоминает Колю Морозюка, чуть техники на уровне олимпиков
А куди діти Шабанова,Бурду? Вони цікаві та гарні захисники
Сховати
zlat, Тут скорее речь, куда деть Миколенко, Сиди, Костевича, Вивчаренко, Дубинчака, Караваева, Кендзеру, Тымчика.Какой смысл от такого количества людей на контракте?
Сховати
Иван, Луческу работает в Украине, но не забывает куда потом вернется доживать на пенсии)))
є одна проблема) він пєдік)