19 листопада 2021 21:55

Луческу про орендованих "Чорноморцем" гравців киян: "Ті, хто прогресуватимуть, одягнуть футболку "Динамо"

Головний тренер "Динамо" Мірча Луческу прокоментував перемогу над "Чорноморцем".


- Ви задоволені грою?

- Ця гра і ця перемога була потрібна після двотижневої паузи. Багато гравців роз'їхалися по збірних. Ті, які залишилися з нами в команді, виконали хорошу роботу. Це було видно на футбольному полі. Вони добре рухалися і фізично виглядали. Я залишився задоволений грою і результатом. У порівнянні з молодими футболістами "Чорноморця" позначився наш досвід. З гарним настроєм готуємося до Ліги чемпіонів.

- Ви підганяли команду навіть тоді, коли рахунок був великим. Це пов'язано з тим, що має значення різниця забитих і пропущених м'ячів у боротьбі з "Шахтарем"?

- Я завжди прошу тримати високий рівень в русі і пресингу. Щоб гравці грали і забивали. Прошу цього незалежно від того, з ким ми граємо. Був хороший ритм. Деякі гравці, які мало грали, отримали можливість себе показати. Вони доповнили відсутність тих футболістів, які були задіяні в збірних.

- "Динамо"дозволило зіграти орендованим "Чорноморцем" гравцям. Хтось із них вас вразив?


- Я хотів, щоб вони грали, тому і дозволив. Хотів подивитися на те, як футболісти можуть діяти на цьому рівні. Це молоді і талановиті гравці, у яких є майбутнє. Їм по 19 років, у них все попереду. Все залежить від них. Ті, хто прогресуватиме, одягнуть футболку "Динамо".


- Президент "Динамо" заходив у роздягальню команди. Що він сказав?


- Як завжди - привітав футболістів і все.


- Задав якийсь настрій на"Баварію"?


- Це задає гра і стан гравців. Фізичне і психологічне. Ми завжди раді приходу президента.