18 листопада 2021 08:28

Сергій НАГОРНЯК: "Не хотілося б у суперники збірній України Італію та Португалію"

Відомий український тренер Сергій Нагорняк в ексклюзивному інтерв'ю Meta-ratings.com.ua висловився про перемогу "жовто-синіх" над Боснією і Герцеговиною та вихід нашої команди у плей-офф кваліфікації чемпіонату світу.


"Найголовніше, що збірна України з рахунком 2:0 виграла та пройшла далі. Це найголовніше. Особливо, коли у заключній грі все вирішується, і доля путівки у плей-офф залежить не тільки від тебе. Найголовніше, що здобули результат. Так, були помилки, але, зрозуміло, що не без цього. Видно було, особливо у першому таймі, що у напрузі команда. Не все виходило. Але хлопці - молодці. Вони забили перший м'яч, і потім все стало на свої місця.


Що стосується подальшого шляху у кваліфікації, то давайте почекаємо жереб. Єдиний мінус у тому, що перший матч будемо грати на виїзді. Звичайно, не хотілося б у суперники Італію та Португалію.


Петраков сказав, не важливо, яким буде суперник, так як Україна будь-яку команду обіграє та вийде на мундіаль? Упевненість головного тренера, звичайно, впливає на команду. Він вірить у команду. Молодці! Так і потрібно. Єдина перевага нашого суперника буде у тому, що ми будемо у гостях грати. Не більше того. Все-таки підтримка своїх глядачів дорогого коштує", - сказав Нагорняк.


Фото - УАФ