17 листопада 2021 23:30
1

Олександр БАБИЧ: "В епізоді, коли Бущан потягнув м'яч, удача повернулася до нас обличчям"

Головний тренер "Кривбасу" Олександр Бабич в ексклюзивному інтерв'ю Meta-ratings.com.ua висловився про перемогу "жовто-синіх" над Боснією і Герцеговиною і вихід нашої команди в плей-офф кваліфікації чемпіонату світу.


"В першу чергу, порадував результат. Особливо, враховуючи те, що нас влаштовувала тільки перемога, і розуміючи, наскільки тиснув результат. Матч був непростий. Майстерності у наших футболістів більше, ніж у боснійців, а тому в цілому хід матчу наша команда контролювала.


Але переломною могла бути кінцівка першого тайму, коли Бущан потягнув м'яч. Цей момент міг бути переломним. Але знову ж таки, ця ситуація показала, що всі знаходяться в хорошому тонусі і десь все-таки удача повернулася до нас обличчям.


Що скажу щодо можливих суперників збірної України в плей-офф, якими є Португалія, Італія, Швеція, Шотландія та Уельс? Який варіант прийнятний? Я думаю, шотландці і валлійці – це ті команди, з якими ми можемо грати і домагатися результату при правильно вибудуваної організації гри. Коли у збірної України немає помилок в обороні, є результат. Наприклад, у матчі з Боснією ми зіграли без грубих помилок в обороні. І результат відразу очевидний", - сказав Бабич.

Согласен. Шотландия - самый лучший вариант для нас