17 листопада 2021 22:30

Андрій ВОРОБЕЙ: "Гравці збірної України не повинні боятися Італію, Португалію чи Швецію"

Екс-форвард збірної України та донецького "Шахтаря" Андрій Воробей в ексклюзивному інтерв'ю Meta-ratings.com.ua висловився про перемогу "жовто-синіх" над Боснією і Герцеговиною і вихід нашої команди в плей-офф кваліфікації чемпіонату світу.


"Однозначно я результатом задоволений. І в принципі гра давалася українській збірній. Грою нашої команди я теж задоволений. Як я і говорив, в цьому матчі не важливо, якою була б гра. У цьому поєдинку важливий був результат. Ми досягли результату і мінімальну задачу виконали. Тепер все ще попереду.


Петраков сказав, не важливо, яким буде суперник, так як Україна будь-яку команду обіграє і вийде на мундіаль? Звичайно, все можливо. Тим більше відчувається тренерська рука. У збірної України з'явився характер. Можливо, до цього Андрій Миколайович якось по-м'якому спілкувався з гравцями. Зараз видно, що Петраков в цьому плані керує хлопцями. Десь треба і підбадьорити футболістів, десь, можливо, треба і по запотиличнику дати. Команда трошки змінилася. А на цьому рівні, я вважаю, що взагалі слабких команд немає. Не важливо, з ким ми будемо грати. Гра буде дуже складна. Але це дуже приємно, що головний тренер вірить в команду і своєю вірою він також вселяє свою впевненість гравцям. Я думаю, наші гравці повинні це розуміти. І вони ні в якому разі не повинні когось боятися, наприклад, Італію, Португалію або Швецію", - сказав Воробей.