17 листопада 2021 00:16
1

Александр ПЕТРАКОВ: "Ці три місяці були найважчими в моєму футбольному житті. Напевно, я постарів років на п'ять"

Наставник збірної України Олександр Петраков прокоментував перемогу над Боснією і Герцеговиною.


- Я дуже задоволений тим, що ми вийшли в плей-офф. Хочу привітати всіх хлопців з тим, що вони сьогодні зробили. Також хочу привітати свій шьтаб. Вони мені дуже допомагали. Також вітаю. Андрія Павелка за те, що повірив у мене і дуже підтримував. Вітаю всіх уболівальників України.

- Як вам якість футболу у виконанні команди?


- Це був нервовий матч. Добре поговорили в перерві, хлопці дуже додали. Не хочу говорити про гру. Був матч на результат.

- Ваші заміни сьогодні спрацювали.

- Так, хлопці добре вийшли на заміну. Довбик забив і міг забивати ще. У мене ні до кого немає питань. Всі 25 чоловік працювали на максимумі.

- Підведіть підсумок цієї кваліфікації і роботи вашого тренерського штабу.

- Ці три місяці були найважчими в моєму футбольному житті. Напевно, я постарів років на п'ять. Я вже адаптувався. Хоча ще не до кінця.

- У березні буде плей-офф. Які подальші плани?


- У мене немає ніяких планів. Я виконуючий обов'язки тренера. Що буде далі, я не знаю. Нічого поки не можу сказати. Ми зробили тільки 50% від того, що потрібно. Буде жеребкування і дуже важкий плей-офф. Але хлопці нікого не бояться. У нас зібрався дуже хороший колектив. Наша мета-поїхати в Катар.

- Є ідея відправити Дешаму пляшку хорошого вина За перемогу над Фінляндією?

- Вирішимо разом з президентом УАФ, як це робиться. Думаю, то послати листа і подякувати за порядність. Це слово забуте в нашому суспільстві.

Мы рады за Вас!