16 листопада 2021 09:15

УЄФА заборонив фанатам "Вест Гема" відвідування матчу з "Рапідом". У клубі терміново зажадали роз'яснень

"Вест Гем" на офіційному сайті повідомив, що УЄФА заборонив уболівальникам відвідування матчу 5-го туру групового етапу Ліги Європи з "Рапідом".


Заборона пов'язана з поведінкою фанатів під час виїзної гри з "Генком" (2:2), де вони влаштували заворушення на трибунах. Також клуб був оштрафований на 34 500 євро.


"Клуб терміново вимагає роз'яснень від УЄФА, особливо з урахуванням санкцій, які вплинуть на наших уболівальників, які вже купили квитки та домовилися про поїздку до Австрії на наш матч всього за тиждень.


Ми здивовані цим санкціям і розчаровані, що вболівальники, які поводилися бездоганно та підтримували команду протягом усього матчу, тепер не зможуть поїхати на наступний виїзний матч Ліги Європи.


Клуб запросив в УЄФА повні письмові пояснення цих санкцій і попросив їх прискорити наш запит, враховуючи, що подальша затримка може знову вплинути на вболівальників", - йдеться у заяві.


У клубі також зазначили, що якщо УЄФА не скасує санкції, то "Вест Гем" поверне вболівальникам гроші за квитки.


Матч "Рапід" - "Вест Гем" відбудеться 25 листопада у Відні. Англійський клуб очолює таблицю групи H з 10 очками в активі.