16 листопада 2021 23:36
93

Боснія і Герцеговина - Україна 0:2. Наші перемагають і виходять до плей-офф за вихід на чемпіонат світу!

  1. Боснія і Герцеговина - Україна 0:2


Боснія і Герцеговина: 1. Васiль - 16. Ахмедходжич, 3. Хаджикадунич, 19. Ковачевич, 4. Сушич - 18. Хаджиахметович, 21. Прчич, 10. Гояк - 20. Стеванович, 23. Демирович, 7. Менало
Запасні: 12. Шехiч, 22. Піріч, 2. Чивич, 5. Йовичич, 6. Саничанин, 8. Крунич, 9. Превляк, 11. Кодро, 13. Цимiрот, 14. Зилькич, 15. Ципетiч, 17. Налич

Україна: 1. Бущан - 13. Забарний, 22. Матвієнко - 18. Тимчик, 2. Соболь - 6. Степаненко, 8. Малиновський, 17. Зінченко, 7. Ярмоленко, 15. Циганков - 9. Яремчук
Запасні: 12. П'ятов, 23. Різник, 3. Качараба, 4. Кривцов, 5. Сидорчук, 10. Шапаренко, 11. Зубков, 14. Буяльський, 16. Довбик, 19. Гармаш, 20. Коваленко, 21. Караваєв


Боснія і Герцеговина - Україна ON-LINE


Прев'ю



Сьогодні збірна України на виїзді проведе заключний матч групового етапу у відбірковому циклі на ЧС-2022 з Боснією і Герцеговиною.

Нагадаємо, що для виходу в плей-офф жовто-синім потрібно тільки перемагати. Також необхідно, щоб у паралельній зустрічі Фінляндія програла Франція. Якщо ж там буде нічия, то друге місце визначиться за допомогою додаткових показників: різниця м'ячів, забиті м'ячі, особисті зустрічі.

Боснія і Герцеговина вже втратила шанси на вихід з групи, програвши в останній грі фінам, тому може дозволити собі виставити на матч з Україною не найоптимальніший склад.

Що стосується українців, то в команді Олександра Петракова втрат немає. Всі 25 футболістів, що знаходяться в його розпорядженні готуються до матчу з боснійцями.

Орієнтовний склад збірної України:

Бущан - Забарний, Кривцов, Матвієнко-Тимчик, Соболь - Степаненко, Малиновський, Ярмоленко, Циганков - Яремчук

Головним арбітром зустрічі призначений іспанець Матео Лаос.

Транслювати гру буде канал "Футбол 1". "Динамоманія" о 21:45 розпочне текстову онлайн-трансляцію.

какие ж они... просто нет слов!!!
+
+
последний пас всегда в молоко
Последний пас дают в то место где нет игрока или игрок ушёл с данной позиции.
почему нельзя было выпустить с первых минут Зубкова, а на второй тайм заменить Ярмолу на Цыганкова. А так Цыганков не смотрится на левом фланге!
З Шапою лоханувся петраков
Вечір добрий, шановне панство!
Надо наказывать! Свистеть и гудеть при выполнении гимна.. Болельщики - неадекваты
У збірної БіГ тотальна ротація складу: тільки три гравці починали і матч з фінами. Тобто, переваги у фізиці у нас не буде, у БіГ гратимуть свіжі гравці. Питання лише в їх зіграності.