14 листопада 2021 13:58
2

Перед грою з Боснією Олександр Петраков зводить футболістів до церкви

Сьомий день зборів синьо-жовті розпочали з ранкового тренування на НСК «Олімпійський». Під час розминки тренери, зокрема, запропонували футболістам ігрові вправи на уважність та кмітливість, які й користь приносять, і водночас є чудовою емоційною розрядкою. Фактор психологічного розвантаження на сьомий день спільної роботи має неабияке значення.


Звичайно, під час основної частини тренування синьо-жовті знову повернулися до тактичної роботи, яка й визначає готовність до вирішального матчу. Олександр Петраков та його асистенти продовжують ретельне напрацювання ігрової схеми, яку планується застосувати в Боснії. Усі 25 виконавців беруть участь у процесі, намагаючись показати себе з найкращого боку. Бойове налаштування та самовідданість — не просто слова-штампи: саме така атмосфера нині панує на тренуваннях національної команди.


Після ранкового заняття збірна України повернулася до готелю, аби пообідати й зібрати валізи. На шляху до аеропорту Олександр Петраков планує завезти свою команду до храму Господнього — синьо-жовті звернуться по благословення до священнослужителів Михайлівського Золотоверхого монастиря. Духовна настанова перед важливою справою ніколи не буває зайвою, до того ж рахунок 1:1 аж надто часто трапляється цього року в матчах національної команди.


О 18.00 заплановано виліт із Борисполя до Сараєва. Політ триватиме близько двох годин. У столиці Боснії синьо-жовті розташуються в п’ятизірковому готелі Radon Plaza. Офіційне передматчеве тренування та медіазаходи українці проведуть у місті Зениця вже завтра: прес-конференція Олександра Петракова та одного з гравців збірної розпочнеться о 18.30, а тренування — о 19.00 за київським часом (перші 15 хвилин заняття будуть відкритими для ЗМІ).


Фото - УАФ

Не поможет
в 21-ом веке то....