12 листопада 2021 12:57

Рустам ХУДЖАМОВ: "Різник давно заслужив дебюту в збірній України"

Колишній воротар донецького "Шахтаря", а також ряду клубів УПЛ Рустам Худжамов ексклюзивно для Meta-ratings.com.ua поділився думкою про Дмитра Різника, який вчора дебютував у збірній України в матчі з Болгарією (1:1).


"Діма Різник, на мій погляд, зараз найперспективніший воротар в Україна. Вважаю, що він дійсно заслуговує виклику в збірну і по праву дебютував у головній команді країни.


Чим він перспективний? Видно, що завжди спокійний, стабільний. Немає в його діях якихось сумбурних рішень. Створює враження врівноваженої людини, працьовитий, якщо домагається таких результатів. У нього є все якості конкурувати з П'ятовим і Бущаном.


Що стосується матчу, то не можна все звалювати тільки на невезіння в реалізації гольових моментів. Все-таки воротарі збірної Болгарії теж проявили себе з найкращої сторони.


Звичайно, добре, що Малиновський повернувся в збірну. Ми побачили Малиновського, який був раніше. Він підтвердив, що гравець високого рівня. Руслан позбувся проблем зі здоров'ям, які у нього були на євро, і ми побачили колишнього Малиновського.


Зрозуміло, що тепер матч з Боснією найважливіший. На папері фаворит Україна. Але на поле доведеться доводити це своєю грою і голами".


Фото - ТК Футбол 1/2/3