12 листопада 2021 11:38

Блогер: "Цікаво, чому після матчу Матвієнко не був розчавлений, як Караваєв? Подвійні стандарти, які багато говорять про Петракова"

Блогер Михайло Смоловий у своєму Телеграм-каналі розбирає гру збірної України з Болгарією.


Україна Vs Болгарія
xG графік

Цифра вийшла дійсно значною - 4.44 xG. Імовірність переможного результату в цьому матчі - 98%, ймовірність нічиї - менше 2%.

Найбільш реальною була історія з перемогою України в чотири м'ячі. 21.59% симуляцій закачувався так.

Орейро в іншому:
- 1.43% ймовірність нічийного результату
- а ймовірність перемоги збірної України у вісім м'ячів становила... 2.36%!

У 23.2% симуляцій ми забивали 4 м'ячі.
У 20.42% симуляцій ми забивали 5 м'ячів. Це пара найвищих показників.

Ну, а ймовірність забити 2 дорівнює - 0.52%. Найчастіше вони йшли з нулем - 62.18%. Можуть подякувати Матвієнку...

До речі, з ним дивна історія. Що коментатор матчу, що експерти Головко і Бєлік якось дуже акуратно коментували цей епізод. Звучали прізвища Кривцова (Боротьба за перший м'яч), звучали прізвища Тимчика і Бущана, але прізвище Матвієнко якось лише побіжно проскакувало. Якийсь новомодний вид цензури на каналі? Звичайно, привід для критики Тимчика знайти можна. Якщо пошукати, то і Бущана. Але чисто по-людськи несправедливо викреслювати з ланцюга того, хто спровокував все це банальним технічним браком.


Цікаво: чому після матчу він не був розчавлений, як Караваєв і не отримав докорів про гру в ЛЧ? Подвійні стандарти, які багато говорять про Петракова.

Цікаво: чому в післяматчевій студії замість визнання, що Матвієнко не зміг нормально зіграти в м'яч, почали пояснювати ситуацію тим, що команда недостатньо низько сіла при винесенні?

Але це класичні теми українського футболу, а стало бути і питання ці риторичні.

Якщо брати матч в загальному, то висновки напрошуються прості. Якщо футболісти розставлені в звичному для них компонуванні, то і з установками Петракову особливо напружуватися не потрібно: люди самі знають, що їм робити. Багато підтягується з клубних історій, багато підтягується з кеша - БД часів їх спільної роботи з Мальдерою.


Петраков вчора - британська королева, роль якої суто представницька. Тут головне не мішатись під ногами. А замість цього ми чуємо байки про "непрочитану книгу"...