12 листопада 2021 09:46
1

Юрій БЕРЕЗА: "Тільки почалася налагоджуватися ситуація у країні з суддівством, як з'явився "Металіст"

Почесний президент "Дніпра-1" Юрій Береза розповів про проблеми в дитячому українському футболі та суддівстві.

"В Україні за останні 20 років футбол перетворився на забаву батьків. Як зробити і зацікавити тренера, щоб той більше дивився на їхню дитину, або коли батьки скидаються коштами на суддю, щоб він не мочив команду. Це нормально?

"Дніпро-1" не платив суддям і ніколи не платитиме. Чому ми закриваємо очі, що "Дніпро" не платить, а всі рівні дитячого футболу платять? Тоді не дивуйтеся, що нас вбивали. "Дніпро" міг посісти перше місце в чемпіонаті, і не раз, але люди в чорному вбивали мій клуб, за який я вболівав.

Той же "Колос", скільки пенальті вони пробили в минулому сезоні? Я вважаю, що суддя повинен коментувати свою роботу після гри, як тренер. Якщо приймаєш рішення, то ти повинен прокоментувати свої дії. Після матчу або в комітеті.

Я не дивлюся "Металіст", але коли більшість команд кажуть, що є проблема з суддівством, то диму без вогню не буває. Тільки почалася налагоджуватися ситуація в країні з суддівством, як з'явився «"Металіст".

Пам'ятаєте нашу гру з "Олександрією"? Там теж було вбивство. Але починається все це з дітей, і закінчиться дітьми», – сказав Береза.


Фото - сайт ТК "Футбол 1/2/3"
"Тільки почалася налагоджуватися ситуація в країні з суддівством"
Якось я пропустив цей момент