10 листопада 2021 16:33

УАФ звернулася в УЄФА через недопуск українських фанатів на виїзний матч з Боснією і Герцеговиною

Ситуація з фактичним недопуском українських уболівальників на виїзний поєдинок відбору ЧС-2022 між збірними Боснії і Герцеговини та України стала приводом для звернення УАФ до УЄФА.


Українська асоціація футболу намагається забезпечити вітчизняним прихильникам футболу можливість відвідати виїзний матч відбору ЧС-2022 зі збірною Боснії і Герцеговини. Наразі Футбольний союз БіГ відмовляється надати УАФ 5-відсоткову квоту квитків, якими мають бути забезпечені вболівальники команди гостей.


Щоби вирішити цю проблему, за підписом першого віце-президента Української асоціації футболу Олега Протасова до УЄФА був відправлений офіційний лист із проханням розібратися в незрозумілій позиції Футбольного союзу Боснії і Герцеговини.


УАФ попросила УЄФА втрутитися в ситуацію, що склалася, для того, щоби правила допуску українських уболівальників та офіційної делегації на матч європейської кваліфікації чемпіонату світу з футболу 2022 року Боснія і Герцеговина — Україна були дотримані.


Нагадаємо, поєдинок відбору ЧС-2022 між збірними Боснії і Герцеговини та України відбудеться 16 листопада на стадіоні «Біліно Поле» в Зениці (початок — о 21.45).